IB Recycling merret me perpunimin e skrapit elektrik dhe elektronik, me perpunimin e marmitave te makinave, me perpunimin e qarqeve dhe pajisjeve te tjera elektronike.


I.B Recycling

Ib Recycling është një kompani riciklimi e cila ofron shërbimet e veta prej disa vitesh ne sektorin e riciklimit të marmitave katalitike, pjesëve të ndryshmë të makinave dhe te gjitha pajisjeve të ndryshme kompjuterike.

 1. 1
  Riciklimin e pajisjeve te ndryshme kompjuterike
 2. 2
  Riciklim katalizator marmitash
 3. 3
  Përpunimin e mbetjeve të makinave dhe mbetjet elektrike
 4. 4
  Riciklim të produkteve elektronike
 5. 5
  Skrap Elektronik dhe Elektrik

Lajmet e fundit