Rreth Nesh

Ib Recycling është një kompani riciklimi e cila ofron shërbimet e veta prej disa vitesh ne sektorin e riciklimit të marmitave katalitike, pjesëve të ndryshmë të makinave dhe pajisjeve te ndryshme kompjuterike.

Bordi drejtues : Indrit Zeqa

iz

 2Ne merremi me përpunimin e skrapit elektronik dhe elektrik për të gjitha pajisjet elektrike dhe elktronike.

Shoqëria jonë zotëron një infrastrukturë më se të përshtatshme për riciklimet e ndryshme duke u përgjigjur cdo moment ndaj cdo sfide të kompanisë. Stafi ynë profesional bën të mundur që të operojmë dukë shpërndarë vetëm shërbime profesionale kundrejt misionit madhor për të mbrojtur mjedisin dhe asetet natyrore që na ofron.
IB Recycling është e fokusuar totalisht për të siguruar riciklimin total të pjesëve të ndryshëm te makinës për ti kthyer ato ne materiale produktive.
Zoterojmë makineri dhe ambjente të cilat plotësojnë standartet më të larta te riciklimit europian. Pajisjet kompjuterike dhe katalizatorët e marmitave të makinave, pjesët e ndryshme të makinës riciklohen me efikasitet në një nga strukturat më moderne në vend për riciklimin e ketyre produktev

Certifikatat

certifikat 1certifikate 2certifikate 3