All posts by: admin-ibrec

About admin-ibrec

Ministri i Mjedisit Z. Lefter Koka vizitoi sot investimet e sipërmarrësve vendas në sektorin e riciklimit të mbetjeve elektrike dhe të pjesëve të makinave në fund të ciklit të jetës së tyre, në Durrës. Ministri Koka pa nga afër procesin e riciklimit të marmitave katalitike,pjesëve të ndryshme të makinave dhe pajisjeve kompjuterike që prej disa […]